Skleníky podle potřeby na míru

Již naši předkové tušili, jaké výhody má takový skleník. Sice to nebyly tak dokonalé stavby, jako jsou současné moderní skleníky, ale přece jenom sloužily velmi dobře. Dnes se k tradicím vracíme, a dokonce skleníky se poslední dobou stávají velmi vyhledávaným sortimentem. Možná je to z důvodu předražených plodů, ale upřímně i nepříznivé a proměnlivé počasí […]


Již naši předkové tušili, jaké výhody má takový skleník. Sice to nebyly tak dokonalé stavby, jako jsou současné moderní skleníky, ale přece jenom sloužily velmi dobře. Dnes se k tradicím vracíme, a dokonce skleníky se poslední dobou stávají velmi vyhledávaným sortimentem. Možná je to z důvodu předražených plodů, ale upřímně i nepříznivé a proměnlivé počasí udělá své. Právě skleníky jsou naprosto ideální ochranou a také si zde můžete začít pěstovat zeleninu poměrně dříve než na klasickém záhoně. I samotná sklizeň se velmi snadno posune až do podzimních dnů. Naše společnost nabízí poměrně širokou škálu skleníků, a tak si můžete vybrat zcela nejmenší velikost, kdy nezaberete mnoho volného místa na svém pozemku, přístavbu ke zdi domu či garáže nebo si zvolit klidně skleník o velikosti třeba 15 metrů.

skleněný skleník

Naše specialita

Vzhledem k tomu, že jsme výrobci s bohatými zkušenostmi, tak nabízíme našim zákazníkům i další možnosti, které pomohou v jejich pěstitelské činnosti. U nás si totiž můžete skleník velmi snadno rozšířit podle potřeby a vlastních představ. Například si zakoupíte skleník 4×3 m, ale zjistíte, že ta vaše zelenina je tak moc dobrá, ale vlastně je jí málo, že v podstatě chcete větší skleník. Nemusíte kupovat další nový skleník. Stačí si pořídit pouze jeho prodloužení. Totiž všechny naše zahradní skleníky se dají po 0,5 metru prodlužovat až například na 15 metrů. Nepotřebujete nic bourat ani kupovat nový skleník. Toto prodloužení bude pro vás dostačující a můžete si tak nastavit skleník na míru podle potřeby.

skleník z polykarbonátu

Benefity se cení

Naše skleníky mají daleko více benefitů a je v podstatě jedno, zdali si vyberete skleněný nebo polykarbonátový skleník. Mezi další takovou efektivní vychytávku patří například i samotné větrání, které je od hřebene. Přirozeně oceníte i výplně, které rozptylují sluneční paprsky a nemusíte tak vymýšlet, jak skleník stínit před prudkými slunečními paprsky. Podívejte se na naši nabídku skleníků, v případě potřeby vám rozhodně poradíme.